LUNCH MENU

Poniedziałek
Krupnik
Schabowy z młodą kapustą i opiekanymi ziemniakami
Vege: Kotlety z ciecierzycy z młodą kapustą i opiekanymi ziemniakami

Wtorek
Miniestrone
Makaron ryżowy z pieczonym kurczakiem i warzywami po tajsku
Vege: pizza z cukinią, suszonymi pomidorami i fetą 

Środa
Chłodnik z ogórka z kiszoną rzodkiewką
Bułeczki bao z konfitowaną szarpaną kaczką i surówką z czerwonej kapusty
Vege: curry warzywne z ryżem i kolendrą

Czwartek
Zupa pomidorowa z makaronem
Pulpety z indyka z kaszą kus kus w sosie koperkowym
Kotlety z kaszy gryczanej z twarogiem na sałatce z pieczonych buraków

Piątek
Żurek wegetariański z pieczonym ziemniakiem
Żeberka wieprzowe w bbq z frytkami i coleslawem
Vege: fajita z tofu na pszennej tortilli

Leave a Reply