LUNCH MENU

Poniedziałek
Krem z białych warzsyw z oliwą truflową
Kurczak tandori z warzywami stir fry i ryzem basamti
Tofu w tempurze z warzywami stir fry i ryzem basamti
Wtorek
Krem z gorchu i kiszonej kapusty
Wolno pieczony boczek z aioli chrzanowym puree z pieczonych ziemniaków musem buraczanym i cukinią
Kotleciki kalafiorowo gryczane  z aioli chrzanowym puree z pieczonych ziemniakow musem buraczanym i cukinią
Środa
Szczawiowa z jajkiem
Policzki wołowe z pieczoną dynią na musie pietruszkowym z ziemniakami i sosem żurawionowym
Gnocchi w czerwonym pesto z cukinią portobello i serem owczym
Czwartek
Tom kha z makaronem ryżowym
Grilowany indyk z czarną soczewicą sosem mango mieszanymi sałatami i cytrusowym fenkułem
falafel z czerwonej soczewicy sosem mango mieszanymi sałatami i cytrusowym fenkułem
Piątek
Ogórkowa z kwaśną śmietaną
Panierowany dorsz z colesławem z kiszonej kapusty z curry puree ziemniaczano selerowe i aioli koperkowym
Spaghetti alio olio z parmezanem szpinakmiem i suszonymi pomidorami