LUNCH MENU

Poniedziałek
Krem z zielonego groszku
Wingsy z pastą z fasoli, mixem sałat i sosem mango
Penne w sosie czerwone pesto z zielonymi warzywami i parmezanem
Wtorek
Zupa porowo-ziemniaczana z musztardą francuską
Pita z pieczonym indykiem warzywami, sosem chipotle i tabouleh
Pita z kotlecikami z czarnej soczewicy warzywami, sosem chipotle i tabouleh
Środa
Krem kalafiorowy z curry i oliwą sezamową
Pad thai z kurczakiem i prażonymi orzechami ziemnymi
Pad thai z tofu teryaki w tempurze i prażonymi orzechami ziemnymi
Czwartek
Paprykowo-fasolowa z pszennymi chipsami
Polędwiczka wieprzowa z kokosową kaszą, fasolką i musem z kiszonej kapusty i buraka
Halumi panko z kokosową kaszą, fasolką i musem z kiszonej kapusty i buraka
Piątek
Ogórkowa z koperkiem i kwaśną śmietaną
Fish burger z remuladą, frytkami i colesławem
Bureger z boczniakami panko z remuladą, frytkami i colesławem