LUNCH MENU

Poniedziałek 21.05.2018r.
Krem z zielonych warzyw
Pieczone, trybowane udko z kurczaka podane na humusie z zielonego groszku, miks sałat z sosem malinowym
Wege: Pieczone warzywa podane na humusie z groszku, miks sałat z sosem malinowym

Wtorek (22.05.2018)
Gaspacho
Quesadillas z chilli con carne
Wege: Tarta z burakiem, jarmużem, owczym serem i orzechami

Środa (23.05.2018)
Zupa fasolowa z mlekiem kokosowym
Burger cielęcy podany z nachos, sosem chipotle i colesławem sezamowym
Wege: Burger z pieczarką portobello , sosem chipotle i colesławem sezamowym

Czwartek (24.05.2018)
Zupa z pasternaku
Schab z kostką podaany z młodymi ziemniakami i duszoną młodą kapustą
Wege: Spaghetti aglio olio ze szpinakiem

Piątek (25.05.2018)
Chowder
Dorsz sous vide podany na tabbouleh
Wege: Kotleciki z soczewicy, tabbouleh