LUNCH MENU

Poniedziałek
Zupa z boczniakiem i pietruszką
Żeberka w sosie bbq z ziemniaczkami opiekanymi i surówka z kapusty. Vege: Kotlety z ciecierzycy z grillowanymi warzywami i sosem tzatziki

Wtorek
Zupa Minestrone
Risotto z salsicią i grzybami
Vege: Risotto buraczane z kozim serem

Środa
Zupa krem z dyni z batatem
Polenta z kurczakiem i frytkami z marchewki i pietruszki
Vege: Burger z grillowanym tofu i frytkami z marchewki i pietruszki

Czwartek
Pomidorowa z domowym makaronem
Buritto z salsa pomidorowa i kwaśną śmietaną
Vege: Tortilla z farszem meksykańskim

Piątek
Zupa cebulowa z grzankami
Tortellini z ricottą i wędzoną szynką w szałwiowym maśle
Vege: Gnocchi ziemniaczane z gruszką i kozim serem

Leave a Reply