LUNCH MENU

Poniedziałek
Krem pomidorowy z cynamonem i pomarańczą
Spaghetti carbonara z rukolą i parmezanem
Spaghetti wege carbonara z wędzonym tofu rukolą i parmezanem
Wtorek
Żurek wege z jajkiem
Mielony z puree musztardowym, mizerią i musem z kiszonej kapusty i buraka
Tarta porowa z kozim serem,  musem z kiszonej kapusty i buraka z mieszanymi sałatami
Środa
Zupa szpinakowo-kokosowa z prażonym topinamburem
Kulebiak z wołowiną, BBQ jałowcowym, rukolą i imbirowymi pomidorami cherry
Kulebiak z pieczonymi ziemniakami i wędzonym twarogiem, BBQ jałowcowym, rukolą i imbirowymi pomidorami cherry
Czwartek
Krem z batatów z grejfrutem, oliwą dyniową i chipsem z marchewki
Pulled pork burger z aioli jagodowym prażoną cebulą i frytkami
Cammebert burger z aioli jagodowym prażoną cebulą i frytkami
Piątek
Dahl
Curry z indyka z plackami z batatów, jogurtem, oliwą orzechową, dymką i granatem
Wege curry z plackami z batatów, jogurtem, oliwą orzechową, dymką i granatem