LUNCH MENU

Poniedziałek 15.10
Krem dyniowo-limonkowy z korzennymi orzechami
Grilowany kurczak na humusie kolendrowym z sałatką z fenkuła, gruszki i granatu
Falafel z czarnej soczewicy na humusie kolendrowym z sałatką z fenkuła, gruszki i granatu
Wtorek 16.10
Grzybowa na zakwasie
Polędwiczka wieprzowa na puree marchwiowym z karmelizowaną pietruszką i pesto
Spaghetti alio-olio z cukinią, szuszonymi pomidorami i parmezanem
Środa  17.10
Krem kukurydziany z wędzoną papryką i kolendrą
Indyk  z carpaccio z buraka, musem z czerwonej soczewicy i mieszanymi sałatami
Pączki z batatów z bryndzą z carpaccio z buraka, musem z czerwonej soczewicy i mieszanymi sałatami
Czwartek 18.10
Tom Kha z makaronem ryżowym
Rostbef z sosem demi glace, pieczonymi ziemniakami, palonym brokułem i musem malinowym
Kotleciki kalafiorowe z kaszą gryczaną, pieczonymi ziemniakami, palonym brokułem i sosem chipotle
Piątek 19.10
Gulaszowa z kwaśną śmietaną
Kulebiak z dorszem, porem i zielonym groszkiem z sosem cytrynowym i mieszanymi sałatami
Kulebiak z kozim serem i burakime z sosem cytrynowym i mieszanymi sałatami