LUNCH MENU

Poniedziałek
Krem marchewkowy z mlekiem kokosowym, czarnym sezamem i kolendrą Risotto z kurczakiem, suszonymi pomidorami i szpinakiem
Risotto z suszonymi pomidorami, szpinakiem i owczym serem

Wtorek
Ogórkowa z koperkiem
Pieczone żeberka wieprzowe z sosem musztardowym, pieczonymi ziemniakami i surówką z białej kapusty
Kotlet z zielonej soczewicy z sosem musztardowym, pieczonymi ziemniakami i surówką z białej kapusty

Środa
Krem z zielonych warzyw
Schab sous vide na pure marchewkowym z kaszą pęczak z pieczonymi pieczarkami
Kotlet z kalafiora na pure marchewkowym z kasza pęczak z pieczonymi pieczarkami

Czwartek
Krem z czerwonej fasoli
Rostbef stek z sosem pieprzowym puree z selera młodymi ziemniakami fasolką szparagową
Smażony kozi ser z sosem pieprzowym, puree z selera, młodymi ziemniakami i fasolką szparagową

Piątek
Rosół z makaronem
Pieczone udo kurczaka na ziemniaczanym puree z mizerią
Sałatka Grecka