LUNCH MENU

Poniedziałek (15.01.2018)
Krem z pomidorów z pieczoną papryką
Filet z kurczaka w parmezanowej panierce podany z kremowym pęczakiem i surówką z
marchewki z pestkami słonecznika

Wtorek (16.01.2018)
Zupa kalafiorowa
Pieczona polędwiczka w sosie z suszonych pomidorów, puree marchewkowe, miks sałat z
winegretem

Środa (17.01.2018)
Zupa minestrone
Spaghetti po florencku ( z boczkiem i gorgonzolą)

Czwartek (18.01.2018)
Zupa szczawiowa z jajem
Żeberka duszone z warzywami korzeniowymi, kasza gryczana, surówka z kapusty pekińskiej

Piątek (19.01.2018)
Rosół imbirowy z makaronem z ziołowego omletu
Kurczak generała Tso z ryżem basmati i brokułąmi z wody