LUNCH 9-13 września

Poniedziałek

Krem z marchewki z mango z prażonymi migdałami 
Makaron farfale z kurczakiem, cukinią, pieczarką portobello i natką pietruszki w sosie śmietanowym
Makaron farfale z cukinią, pieczarką portobello i natką pietruszki w sosie śmietanowym


Wtorek 


Krem z bakłażana z oliwą truflową
Duszona karkówka wieprzowa z kaszą gryczaną, puree z buraka i sałatką z ogórka kiszonego 
Kotlety z czerwonej soczewicy z kaszą gryczaną, puree z buraka i sałatką z ogórka kiszonego 


Środa 


Krem z białych warzyw z oliwą sezamową
Luzowane udo kurczaka z sosem mango na kaszy bulgur z fasolką szparagowa
Kotlety z kaszy jaglanej z serem feta i kolendrą na kaszy bulgur z fasolką szparagowa 


Czwartek 

Zupa pomidorowa z czerwoną i czarną fasolą, kminem rzymski i kolendrą
Burger z szarpaną wołowiną, świeżymi warzywami, sosem chipotle i frytkami 
Burger z wędzonym tofu, świeżymi warzywami, sosem chipotle i frytkami 


Piątek 


Pieczarkowa z natką pietruszki 
Indyk w sosie curry z ryżem basmati 
Placki warzywne z kozim serem, szpinakiem i migdałami