LUNCH 21 – 25 października

PONIEDZIAŁEK 

Krem z bakłażana z oliwą truflową 
Risotto z kurczakiem, cukinią, suszonymi pomidorami i natką pietruszki
Risotto z cukinią, suszonymi pomidorami i kozim serem 


WTOREK

Zupa cytrynowa-curry z ryżem jaśminowym 
Luzowane udo kurczaka z sosem marchewkowym, pieczonymi ziemniakami i fasolką szparagową
Kotlety dyniowe z sosem marchewkowym, pieczonymi ziemniakami i fasolką szparagową


ŚRODA 

Zupa z buraczków z ziemniakami i koperkiem 
Długo pieczony indyk w sosie mango na czarnej soczewicy z karmelizowaną marchewką i groszkiem
Smażony kozi ser  z sosem mango na czarnej soczewicy z karmelizowaną marchewką i groszkiem


CZWARTEK

Fasolowa z majerankiem  Polędwiczka wieprzowa z sosem z zielonego pieprzu  na puree z buraczków z kremowym pęczakiem 
Kotlety z kalafiora z sosem z zielonego pieprzu na puree z buraczków z kremowym pęczakiem


PIĄTEK

Ogórkowa z koperkiem 
Kotlet schabowy na ziemniaczanym puree i zasmażaną kapustą
Placki ziemniaczane na dyniowym puree z kozim serem i szpinakiem