LUNCH MENU

Poniedziałek
Warzywna zupa z pomidorami i czerwoną fasolą 
Makaron penne z kurczakiem suszonymi pomidorami cukinią i natką pietruszki w sosie maślanym
Makaron penne z suszonymi pomidorami cukinią i natką pietruszki w sosie maślanym

Wtorek
Krem z buraka z owczym serem 
Długo pieczony schab karkowy z sosem porzeczkowym na fasolce szparagowej z młodymi ziemniakami 
Kotlety z kaszy jaglanej i czerwonej soczewicy z sosem porzeczkowym na fasolce szparagowej z młodymi ziemniakami 
 
Środa
Krem z bakłażana z oliwą truflową 
Fajita wołowa z ryże basmati, kwaśną śmietaną, jalapeno i kolendrą 
Fajita z wędzonym ryżem basmati, kwaśną śmietaną, jalapeno i kolendrą 
 
Czwartek
Krem pomidorowy z pesto bazyliowym 
Pierś kurczaka na puree marchewkowym z kaszą bulgur i palonym brokułem 
Pizza z cukinią, czerwoną papryką i owczym serem 
 
Piątek
Zupa curry z makaronem ryżowym 
Burger z szarpanym indykiem, świeżymi warzywami i frytkami 
Burger halluomi ze świeżymi warzywami i frytkami