LUNCH MENU

Wtorek 13/11
Zupa z ciecierzycy z pomidorami i szafranem
Pieczony indyk z puree z czerwonej soczewicy , sałatką z jabłka i fenkuła i sosem mango
Pęczotto z zielonymi warzywami i serem szopskim
Środa 14/11
Krem ziemniaczano porowy z musztarda francuska
Policzki wp na puree selerowo kawowym z pieczonymi ziemniakami i palonym brokułem
Pizza bianca z gorgonzola chili czosnkie natką i pomelo
Czwartek 15/11
Krem kukurydziany z wędzonym popcornem
Bureger z pastrami remuladą sałatami i frytkami
Kalafior burger z remuladą sałatami i frytkami
Piątek 16/11
Żurek na wędzonej makreli
Dorsz sous-vide na taboulleh z czarnej soczewicy z musem wasabi i pak choiem
Wędzone tofu w tempurze na taboulleh z czarnej soczewicy z musem wasabi i pak choiem