LUNCH MENU

 Poniedziałek (18.06):
Krem ze szpinaku z mlekiem kokosowym
Wingsy w sosie miodowym-chipotle z humusem z bobu i mixem sałat
Wege: Spaghetti ze szparagami i kozim serem
Wtorek (19.06):
Gazpacho z grzankami i oliwą dyniową
Polędwiczka wp z pęczotto musem porzeczkowym, zielonymi warzywami i sosem szałwiowym
Wege: Kotleciki z cukinii z halumi pęczotto musem porzeczkowym, zielonymi warzywami i sosem szałwiowym
Środa (20:06):
Krem z buraka z śmietaną kolendrową
Quesadilla z chorizo z puree z czarnej fasoli i sałatką z pomidorów
Wege: Quesadilla z salsą ananasową z puree z czarnej fasoli i sałatką z pomidorów
Czwartek (21.06):
Kalafiorowa zupa tom kha
Tadżin wołowy z kuskusem i piklami
Wege: Pizza z oliwkami kalamata, serem szopskim, pomidorami cherry i rukolą
Piątek (22.06):
Chłodnik z zielonego groszku z chipsem z gruszki
Fishburger z frytkami, aioli szafranowym i kompresowanym ogórkiem
Wege: Burger jaglany z frytkami, aioli szafranowym i kompresowanym ogórkiem