LUNCH MENU

Poniedziałek
Kapuśniak z młodej kapusty z pomidorami i koperkiem
Penne z kurczakiem w sosie pomidorowym ze szpinakiem i cukinią
Penne w sosie pomidorowym z kozim serem, szpinakiem i cukinią

Wtorek
Kalafiorowa z curry
Schab sous vide z sosem żurawinowym, palonym brokułem i puree z pieczonych ziemniaków
Kotlet z kaszy jaglanej i batatow z sosem żurawinowym, palonym brokułem i pure z pieczonych ziemniaków

Środa
Zupa z czerwonej soczewicy z kminem rzymskim i kolendrą
Luzowane udo kurczaka z sosem z suszonych pomidorów na ryżu basmati z glazurowaną marchewką
Kotlet z czerwonej soczewicy z sosem z suszonych pomidorów na ryżu basmati z glazurowana marchewką

Czwartek
Krem marchewkowo-pomarańczowy z pestkami słonecznika
Kotlet pozarski z pieczonymi ziemniakami oraz sałatka z ogórka i pomidora Smażone wędzone tofu z pieczonymi ziemniakami oraz sałatka z ogórka i pomidora
Piątek
Burgery rybne z domowym majonezem, sałatą rzymską i pomidorem Burger z kozim serem domowym majonezem, sałatą rzymską i pomidorem Podawane z frytkami*