LUNCH MENU

Poniedziałek
Żurek
Kurczak w panko z tabouleh, aioli miodowo-musztardowym, fasolką szparagową i korzennymi orzechami
Bakłażan w panko z tabouleh, aioli miodowo-musztardowym, fasolką szparagową i korzennymi orzechami
Wtorek
Krem z zielonych warzyw z oliwą dyniową
Penne z Ragu jagnięcym rukolą i imbirem marynowanym
Penne z porem, boczniakami i marynowanym imbirem w emulsji maślanej
Środa
Turecka zupa z czerwonej soczewicy
Pulled pork Tortilla na musie z czarnej soczewicy z sałatą z pomidorów i sosem chipotle
Tortilla z grilowanymi truflowymi warzywami na musie z czarnej soczewicy z sałatą z pomidorów i sosem chipotle
Czwartek
Krem z czarnej fasoli z owczym serem i cytrynową śmietaną
Sałata z piersią kaczki, brzoskwiniami, fenkułem i quinoą
Sałata z grilowanym haloumi, brzoskwiniami, fenkułem i quinoą
Piątek
Flaki z boczniaków
Taco z wołowiną sous – vide, salsą mango, bbq malinowym i frytkami
Taco z duszonymi grzybami, salsą mango, bbq malinowym i frytkami